______

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Πήραν μπανάνες και κινδύνευσαν από την πιο φονική αράχνη του κόσμου!


«Τροπικός» τρόμος για μια οικογένεια - εγκατέλειψαν το σπίτι τους

Αντιμέτωπη με την πιο φονική αράχνη του κόσμου ήρθε μία οικογένεια που αγόρασε… ένα τσαμπί μπανάνες! Μάλιστα, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν άρον άρον το σπίτι τους, καθώς τους είχε κυριεύσει πανικός.
Έντρομοι αντίκρυσαν ο Τιμ και η Λίζα, γονείς δύο αγοριών από το Λονδίνο, την αράχνη να βγαίνει μέσα από τις μπανάνες που παρήγγειλαν από γνωστό διαδικτυακό κατάστημα. Βλέπεις, όπως διαπίστωσαν αργότερα, δεν επρόκειτο για «απλή» αράχνη από εκείνες που βλέπουμε σχεδόν κάθε μέρα, αλλά για μία που έχει χαρακτηριστεί ως η πιο επιθετική και πιο θανατηφόρα  του κόσμου, η οποία ζει στα τροπικά δάση της Βραζιλίας και της Αργεντινής!


«Κάποιοι ίσως νομίζουν ότι είναι αστείο, αλλά η αράχνη θα μπορούσε να είχε σκοτώσει εμένα, την γυναίκα μου ή έναν από τους γιούς μου αν είχαμε πάει να πάρουμε μια μπανάνα», λέει ο πατέρας της οικογένειας στην εφημερίδα «Daily Mail».
Ο Τιμ εντόπισε την τεράστια αράχνη την στιγμή που έβγαζε τις μπανάνες από την σακούλα. Πανικόβλητος, πέταξε το τσαμπί στο πάτωμα και προσπάθησε να παγιδεύσει το έντομο, αλλά δεν τα κατάφερε! Στη συνέχεια την φωτογράφισε και, όταν είδε στο Ίντερνετ περί τίνος πρόκειται, κάλεσε ειδικό εντομολόγο και εγκατέλειψαν το σπίτι τους μέχρι την επομένη.

Ο εντομολόγος κατάφερε να πιάσει την φονική αράχνη, η οποία είναι υπεύθυνη για 14 θανάτους. Μάλιστα, αν και έχει βρεθεί αντίδοτο για το τσίμπημά της, αυτό δεν είναι διαθέσιμο σε κάποιο νοσοκομείο της Βρετανίας αφού το εν λόγω είδος δεν ζει στη χώρα!
«Τρομοκρατηθήκαμε! Δεν περιμέναμε ποτέ ότι μπορεί και να πεθάνουμε για να φάμε ένα φρούτο», συνέχισε ο Τιμ, ενώ το κατάστημα ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια και τους επέστρεψε όλα τα χρήματα που έδωσαν για τις αγορές τους.



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...