______

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Στο τμήμα η Βανδή: «κάθε μέρα τα ίδια. Δεν αντέχω πια!» Τι της συνέβη;

Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή, όπου και κατήγγειλε...
δύο φωτογράφους επειδή την ακολουθούσαν με το μηχανάκι τους! Μάλιστα, η τραγουδίστρια ξέσπασε, λέγοντας πως δεν αντέχει άλλο να την ακολουθούν!

Μάλλον «μπούχτησε» και η ίδια από τις φωτογραφίες της κάθε εβδομάδα στα περιοδικά και αποφάσισε να πάρει τα μέτρα της: σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μία», η Δέσποινα πήγε στο αστυνομικό τμήμα σε έξαλλη κατάσταση και υπέδειξε στους αστυνομικούς το μηχανάκι με τους φωτογράφους, τον Άγγελο Λίγκα και τον Γιάννη Ευαγγελίου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star,  ο Άγγελος Λίγκας περιέγραψε το περιστατικό: «εμείς την είδαμε τυχαία να περνάει από την Γλυφάδα όπου καθόμασταν και την ακολουθήσαμε, εγώ για λίγο, με τα πόδια και ο συνάδελφος με το μηχανάκι. Την είδαμε να παρκάρει, ήταν με μία φίλη της. Βγήκαν από το αυτοκίνητο τα κορίτσια, πρέπει να είδαν τον Γιάννη, ξαναμπήκαν μέσα και μετά άρχισαν να τρέχουν να κρυφτούν στα στενά. Εμείς είμασταν σε απόσταση 20 – 30 μέτρων και, κάνοντας δεξιά – αριστερά, δεξιά – αριστερά για κανένα τέταρτο, σταμάτησαν μπροστά μας, έξω από το αστυνομικό τμήμα».

«Η Δέσποινα κάτι είπε στους αστυφύλακες που ήταν έξω από το τμήμα, δεν μπορούσαμε να ακούσουμε τι γιατί είμασταν σε απόσταση και μας έδειξε. Φώναξαν οι αστυφύλακες, πήγαμε εκεί και η Δέσποινα άρχισε να φωνάζει και να λέει “δεν αντέχω πια! Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια, δεν έχω προσωπική ζωή! Δεν μπορώ να κάνω κάτι, αμάν πια”», συνέχισε ο φωτογράφος, προσθέτοντας ότι το όλο επεισόδιο κράτησε περίπου ένα τέταρτο και η τραγουδίστρια δεν υπέβαλε μήνυση.

Τονίζοντας ότι πρώτη φορά αντέδρασε με αυτό τον τρόπο η Δέσποινα, ο κ. Λίγκας κατέληξε: «έβγαλε το παράπονό της. Ίσως ήταν νευριασμένη με κάτι άλλο, ξέρω εγώ; Δεν ξέρω!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...