______

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ζητιάνος με "δόλωμα" ένα μπουζούκι ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια με αμοιβή... 10 ευρώ!


Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του Πειραιά

Αποτροπιασμό και φρίκη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Πειραιά η είδηση της σύλληψης του 68χρονου επαίτη με το μπουζούκι, ο οποίος ήταν γνωστός στην περιοχή, με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος  ανηλίκων έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής αρχικά πληροφορήθηκαν πως ο γνωστός «οργανοπαίκτης» των... δρόμων, μάζευε γύρω του ανήλικα αγόρια και στη συνέχεια τα μετέφερε σε κατοικία του, στην περιοχή του Πειραιά.
Στην συνέχεια, οι αστυνομικοί ερευνώντας και παρακολουθώντας τις κινήσεις του 68χρονου κατάλαβαν ότι δεν επρόκειτο για κουτσομπολιά και κακοήθειες εις βάρος του ζητιάνου, αλλά για αληθείς πληροφορίες.
Ο «διάσημος» επαίτης οδηγούσε συστηματικά στο σπίτι του ανήλικα αγόρια και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις έναντι χρηματικής αμοιβής 10-15 ευρώ την κάθε φορά. Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχει ασελγήσει σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, Ρουμανικής καταγωγής, ηλικίας 13 και 15 ετών. 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και άλλων ανήλικων θυμάτων συνεχίζεται.
 
 
 
 
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...