______

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ουπς! Τι έκανε τη Victoria Beckham να νιώσει πολύ ΑΜΗΧΑΝΑ;(PHOTOS)

Πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί στην πολύ δύσκολη και άβολη θέση, να έχετε μπροστά σας κάποιο γνωστό, αλλά να μην έχετε ιδέα αν θα πρέπει να του μιλήσετε ή όχι, με αποτέλεσμα να τελείται μία έντονη εσωτερική πάλη στα... γρανάζια του μυαλού σας; Είμαστε σίγουροι πολλές! Το ακόμα χειρότερο, όμως ξέρετε ποιο είναι; Να είσαι superstar και η αμηχανία σου αυτή να καταγράφεται!
Κάπως έτσι την πάτησε και η λατρεμένη Victoria Beckham η οποία παρακολούθησε, όπως και πολλοί άλλοι stars τον τελικό ανδρών του Wimbledon ανάμεσα στους Novak Djokovic και Roger Federer. Eκεί λοιπόν που η διάσημη fashion designer, καθόταν ωραία και καλά στις θέσεις των επισήμων, συνειδητοποιεί, ότι ακριβώς δίπλα της κάθεται ο star του κινηματογράφου Samuel Jackson, και ακριβώς εκεί ξεκινούν και τα πιο άβολα λεπτά στη ζωή της Victoria!
Για κάποιες βασανιστικές στιγμές, την παρακολουθούμε να προσπαθεί να μιλήσει στο διάσημο ηθοποιό, και την ίδια στιγμή να το μετανιώνει, να μαζεύεται στη θέση της και να σκύβει το κεφάλι σαν κουτάβι! Το ακόμα πιο αστείο της υπόθεσης δε, είναι ότι ο Samuel κάθεται αγέρωχος, αγναντεύοντας το κενό, έχοντας προφανώς αντιληφθεί την αμηχανία της διάσημης διπλανής του!
Παρόλα αυτά, λίγο αργότερα, παρακολουθούμε τη Victoria, τον Samuel και τον David, να μιλούν ασταμάτητα, έχοντας μάλλον ξεχάσει τις αμήχανες στιγμές του... πολύ πρόσφατου παρελθόντος! Λίγο μετά, ο διάσημος ηθοποιός έγραψε στο Twitter: «Mα τι στο καλό συμβαίνει; Καθόμουν ακριβώς δίπλα στη Victoria Beckham στον τελικό του Wimbleton χθες! Πραγματικά αξιαγάπητη»!
Η Victoria για την ώρα δεν έχει απαντήσει στα κολακευτικά λόγια του ηθοποιού μιας και περιορίστηκε να αναφερθεί στο πόσο συναρπαστικός ήταν ο αγώνας, αλλά εμείς θα συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα με τον Samuel: Μα δεν είναι όντως αξιαγάπητη και γλυκύτατη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...