______

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ SEXY!!! ΔΕΙΤΕ τι έκανε στην ΤΡΟΧΑΙΑ αυτή η γυναίκα για να μην της πάρουν το ΑΜΑΞΙ!!!

Είδε... στύλο και δεν μπόρεσε να κρατηθεί! Έπρεπε... αυτομάτως να κάνει «pole dancing»! Αυτό θα μπορούσε να πει κανείς για μια γυναίκα στη Ρωσία, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με την Τροχαία, όταν ο γερανός κλήθηκε για να «σηκώσει» το αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν παράνομα σταθμευμένο.



Σκεφτόμενη, προφανώς, ότι... ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται, η νεαρή γυναίκα ανέβηκε στην καρότσα του γερανού και άρχισε να κάνει... στριπτίζ, αφαιρώντας αισθησιακά τα ρούχα της, προκειμένου να πείσει τους αστυνομικούς να... παραβλέψουν την «παρανομία» της.



Όπως ήταν φυσικό, κάποιος περαστικός από το σημείο, δεν έχασε την ευκαιρία να καταγράψει το στιγμιότυπο με την κάμερά του και ανέβασε το βίντεο στο Διαδικτυο, σχολιάζοντας: «Δείτε πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν κάποιοι οδηγοί, για να μην τους πάρουν το αυτοκίνητο».



Παρά τις προσπάθειές της, πάντως, η ξανθιά -καλλίπυγος, κατά τα φαινόμενα- οδηγός, δεν κατάφερε να πείσει τους άνδρες της Τροχαίας να της την... χαρίσουν, κι έτσι ο γερανός πήρε το αυτοκίνητό της... Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή, για τους αστυνομικούς!





Athensmagazine


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...