______

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Έφηβος κάνει εκστρατεία υπέρ της ΠΑΡΘΕΝΙΑΣ

Λέει ότι το περιστασιακό sex δεν οδηγεί πουθενά

Ο 18χρονος Φιν Λίμαν είναι μαθητής σε ένα από τα πιο ακριβά ιδιωτικά σχολεία του Μπέρκσαϊρ. Κι ένα όλοι πίστευαν ότι ξέρουν τα πάντα για τον χαμογελαστό και κοινωνικό συμμαθητή τους, εκείνος φρόντισε να τους αποκαλύψει το πιο μεγάλο του μυστικό… ότι είναι παρθένος.
Γράφοντας ένα άρθρο στο περιοδικό του σχολείου, ο Φιν προειδοποίησε τους συμμαθητές του ότι το περιστασιακό sex τελικά δεν οδηγεί πουθενά.



Ο 18χρονος χαρακτήρισε το sex ως την κόλλα που ενώνει δύο ανθρώπους σωματικά και συναισθηματικά και ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν επιλέξουν να κάνουν sex με ένα κορίτσι ή ένα αγόρι.
Όπως γράφει τα αγόρια μαθαίνουν τα πάντα γύρω από το sex μέσα από τα περιοδικά πορνό, ενώ τα κορίτσια είναι πιο ρομαντικά με αποτέλεσμα όταν κάνουν sex να απογοητεύονται.
«Πιστεύω ότι το sex είναι μια απίστευτη έκφραση αγάπης μεταξύ δύο ανθρώπων. Δείτε το σαν την κόλλα. Όταν κάνεις sex με κάποιον ενώνεσαι μαζί του σωματικά και συναισθηματικά. Αν σπάσεις αυτόν τον δεσμό αφήνεις ανοιχτές πληγές εκεί που υπήρχε πριν η κόλλα. Γι’ αυτό και το περιστασιακό sex τελικά δεν καταλήγει πουθενά», γράφει.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο ίδιος αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό της παρθενίας του γιατί θεωρεί ότι η πίεση που ασκείται στους εφήβους από συνομηλίκους τους για να κάνουν sex είναι αφόρητη

Χαρακτήρισε απογοητευτικό ότι το 90% των εφήβων όταν χάνει την παρθενιά του είναι μεθυσμένο και πρόσθεσε ότι αν και αρκετοί φίλοι του ήξεραν ότι δεν έχει κάνει sex από επιλογή δεν μπορούσαν να τον καταλάβουν.
Παραδέχθηκε μάλιστα ότι αρκετές φορές θέλησε να πάει παρακάτω με ένα κορίτσι, αλλά τελικά κρατήθηκε για να φυλάξει την παρθενιά του για την μία και μοναδική.
Τώρα αν θα μπορέσει να συγκρατηθεί και στο μέλλον είναι ένα θέμα. Ο ίδιος πάντως καλεί τους συμμαθητές του να αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερο ρομαντισμό το sex, ώστε να μπορούν να κάνουν πιο ουσιαστικές σχέσεις.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...