______

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Sex; Όλα είναι θέμα... τοποθεσίας

Το σεξ στην κρεβατοκάμαρα βιώνεται με πολύ πάθος και σε κάνει να νιώθεις βασίλισσα. Όμως όσο περνάνε τα χρόνια θα διαπιστώσεις, πως χρειάζεσαι μια λίστα από ερωτικές τοποθεσίες, για να κρατήσεις το πάθος ζωντανό.
Για πολλά ζευγάρια το σεξ στο κρεβάτι είναι μια ιεραποστολική διαδικασία. Αυτό όμως  που δε συνειδητοποιούν είναι, πως και αυτή η δραστηριότητα έχει ανάγκη από ποικιλία και πειραματισμούς. Άλλωστε, όπως συμβαίνει και με το φαγητό, αφού δεν καταναλώνεις το ίδιο γεύμα κάθε μέρα, γιατί να μην αλλάξεις κάποιες συνήθειες;

Αν θέλεις να κρατήσεις ζωντανή τη φλόγα του πάθους και του έρωτα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου, δοκίμασε να ρισκάρεις την επόμενη φορά. Μη διστάσεις να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, όπου κι αν βρίσκεσαι και άφησε τις ντροπές για άλλους.

Σεξ στην ερημιά. Το διαβάζεις και σίγουρα αγχώνεσαι στη σκέψη μήπως συμβεί κάτι περίεργο, αλλά τι καλύτερο υπάρχει από ένα ταξίδι στην εξοχή, που θα σας ανοίξει την όρεξη;

Σεξ σε μεταφορικό μέσο. Φυσικά δε μιλάμε για κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς, αλλά για το δικό σου αυτοκίνητο. Ζήτα του να κάνετε μια βόλτα και σταματήστε σε ένα μέρος μακριά από τα βλέμματα του κόσμου.

Σεξ στο νερό. Πολλά ζευγάρια επιλέγουν τους καλοκαιρινούς μήνες απομακρυσμένες παραλίες για αυτό το σκοπό. Θεωρείται ένα από τα πιο αφροδισιακά μέρη για τους ερωτευμένους.

Σεξ στο σπίτι ενός κοινού γνωστού. Πρόκειται να περάσατε μια νύχτα στο σπίτι ενός κοινού φίλου που θα σας φιλοξενήσει; Έρευνες δείχνουν, πως το σεξ σε ένα ξένο σπίτι ή δωμάτιο διεγείρει ακόμα περισσότερο το ζευγάρι.

faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...