______

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η Samsung παρουσίασε το νέο Galaxy S5!

H Samsung παρουσίασε τη νέα ναυαρχίδα της, το Galaxy S5, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Το Galaxy S5 θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα (μπλε, άσπρο, μαύρο και χρυσαφί), με “διάτρητο” πλαστικό πίσω μέρος. 

Θα διαθέτει οθόνη 5.1 ιντσών Full HD Super Amoled, η οποία θα προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν κάθε στιγμή, καθώς επίσης θα διαθέτει και λειτουργία super dimming (2cd/m²) για μεγαλύτερη άνεση σε σκοτεινό περιβάλλον αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας.

Επίσης, θα έχει  τετραπύρηνο επεξεργαστή 2.5GHz, 2GB μνήμης RAM, αποθηκευτικό χώρο 16GB ή 32GB με δυνατότητα επέκτασης έως τα 64GB μέσω καρτών microSD.

Η κάμερα του είναι 16MP με δυνατότητα λήψης συνεχόμενων φωτογραφιών σε χρόνο κάτω του 1/3 του δευτερολέπτου, αλλά και λήψη βίντεο ανάλυσης 4Κ.

Επιπλέον για όσους είναι λάτρεις της τεχνολογίας και των διαφόρων εφαρμογών, το νέο Galaxy S5 προσφέρει  μοναδικές εμπειρίες. 

Με τον μετρητή καρδιακών παλμών και τον σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος, με τον οποίο ο χρήστης εκτός από το να ξεκλειδώνει τη συσκευή, μπορεί να πραγματοποιεί αγορές, μέσω του κινητού και να πληρώνει μέσω Paypal, το νέο Galaxy S5 φαίνεται να είναι μια μοναδική τεχνολογική καινοτομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...