______

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Angelina Jolie:Θα αφαιρέσει με χειρουργείο τις διογκωμένες φλέβες της, πριν το γάμο με τον Brad

Μπορεί η Angelina Jolie να θεωρείται ως μια από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου και οι άνδρες να παραμιλούν στη θέα της, αλλά εκείνη έχει κόμπλεξ με τα χέρια της!

Ναι καλά διαβάσατε. Η 38χρονη καλλονή ηθοποιός, έχει πρόβλημα με τις διογκωμένες φλέβες στα χέρια της, μιας και αισθητικά θεωρεί πως είναι… απαίσιες.

Γι’ αυτό και σύμφωνα με το περιοδικό «National Enquirer», σκοπεύει να τις αφαιρέσει με ειδική χειρουργική μέθοδο, πριν τον γάμο της με τον Brad Pitt.
Βλέπετε, η Angie, θέλει τη μεγάλη εκείνη μέρα, να λάμπει μέσα στο νυφικό της.
















Σύμφωνα με άτομο που περιβάλλοντος της, η 38χρονη star έχει κόμπλεξ με τις φλέβες που πετάγονται έντονα στα χέρια της, και δεν θέλει εκείνη τη μέρα να μοιάζει με φρικιό, μιας και το νυφικό που έχει επιλέξει, είναι αμάνικο, με τα χέρια της σε πλήρη έκθεση.

Υπάρχει βέβαια και μια λιγότερο επώδυνη μέθοδος από την επιλογή του χειρουργείου, και αυτή είναι απλά να κερδίσει λίγο βάρος ώστε οι φλέβες της να μην πετάγονται τόσο έντονα.














Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ πιθανό για την Angelina, η οποία έχει τόσες πολλές υποχρεώσεις, που πολλές φορές ξεχνάει και να φάει, ενώ είναι πεπεισμένη, πως μόνο μένοντας αδύνατη μπορεί να διατηρήσει το sex appeal της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...